STS TURKEY 2019 Toplum için Bilim ve Teknoloji Çalışmaları Konferansında “İnsan, Tıp ve Toplum” Buluşması – 2019

Bu sene ikincisi düzenlenecek olan STS TURKEY 2019 Toplum için Bilim ve Teknoloji Çalışmaları Konferansı bünyesinde, tıp alanıyla ile ilişkili tarihsel ve güncel konulara odaklanarak Türkiye’de Bilim, Teknoloji ve Toplum alanında eğitim ve araştırma faaliyetleri yürüten farklı disiplinlerden akademisyen, öğrenci ve araştırmacıları “İnsan, Tıp ve Toplum” Buluşması’nda bir araya gelmeye davet ediyoruz. Bu seneden itibaren düzenli olarak gerçekleştireceğimiz “İnsan, Tıp ve Toplum” buluşmalarının, bu alanda çalışan meslektaşlar olarak birbirimizle tanışmak ve alanla ilgili çeşitli konuları yüz yüze konuşabilmek için bir ortam sağlamasını ümit ediyoruz.

Bu seneki buluşma iki bölümden oluşacak. İlk bölümde tüm katılımcılar kısaca (2-3 dakika kadar) araştırma konularından, yürüttükleri çalışma ve projelerden bahsederek kendilerini tanıtacaklar. İkinci bölümde de Türkiye’de bu alanda araştırma yapmaya dair meselelerin konuşulacağı genel bir sohbet ortamı oluşturulacak.

Konferans katılımcılarından ilgilenen herkesİnsan, Tıp ve Toplum” buluşmasına gelebilir. Kendini tanıtma bölümünde yer almak isteyenler kısa sunumlarına eşlik etmesini istedikleri bir adet görseli (isteğe göre hazırlanmış bir PowerPoint sunum sayfası, kitap kapağı, proje tanımı vs) mutlu@oiist.org adresine gönderebilir.

Buluşmak üzere…

Düzenleyenler: Melike Şahinol ve Burcu Mutlu (Orient-Institut Istanbul)
Yer ve saat STS TURKEY konferans programında belirlenecektir.

5401751158_c4a62e20ce_z

“Bubbles”
with thanks to seriykotik1970 for this image: https://www.flickr.com/photos/seriykotik
https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/

 

STS TURKEY 2019 Toplum için Bilim ve Teknoloji Çalışmaları Konferansı,

10-11-12 Eylül 2019

İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi, Senato ve Seminer Odası

 

“İnsan, Tıp ve Toplum” Buluşması – 2019

Tarih: 12 Eylül 2019, Perşembe 

Saat: 14:00-15:00

Yer: Seminer Odası

 

 

1 comment on STS TURKEY 2019 Toplum için Bilim ve Teknoloji Çalışmaları Konferansında “İnsan, Tıp ve Toplum” Buluşması – 2019

  1. Reblogged this on Dr. Melike Şahinol and commented:

    Davetiye: “İnsan, Tıp ve Toplum” Buluşması – 2019, gün ve saat belli oldu: 12 Eylül 2019, Perşembe , Saat: 14:00-15:00, Yer: Seminer Odası

Comments are closed.